QUÈ ÉS LEINN?

Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN) és l’únic grau universitari oficial i internacional sobre emprenedoria que existeix a Espanya i l’únic que ha implementat una de les metodologies més innovadores, provinent de Finlàndia.

Si et mou l'esperit emprenedor, construir projectes basats en el que t'apassiona i fer-los rendibles, LEINN és el grau que millor pot ajudar-te a assolir les teves fites.

En altres carreres relacionades amb el món de l'empresa, com ADE o Economia, només el 0,7% dels graduats munta una empresa, mentre que a LEINN aquests xifra s'eleva al 35%. Aquest èxit es deu a la seva revolucionària metodologia de Finlàndia amb la que des del primer dia emprendràs en equip i amb l'ajuda d'experts.

No hi ha professors sinó entrenadors i les aules es substitueixen pels entorns laborals actuals. LEINN és, a més a més, l’únic grau universitari amb un 97% d’inserció laboral a Espanya.

PER A QUI?

Per a joves a partir de 17 anys amb actitud proactiva i ganes de desenvolupar projectes que els permetin treure el màxim partit a una experiència universitaria intensa, exigent i radicalment diferent, disposats a obrir-se al món i canviar-lo, a liderar i a liderar-se.

SORTIDES PROFESSIONALS?

Dels més de 300 graduats, el 97% està treballant actualment. El 35% a les seves pròpies start-ups i el 62% restant incorporant-se a corporacions que veuen valor en el seu perfil professional. El 71% dels graduats que s’incorporen a corporacions treballen en projectes lligats a la innovació; habitualment jugant un rol actiu en el desenvolupament de negoci i en la gestió de processos i projectes d’innovació.

Els que escullen la via emprenedora ho fan donant continuïtat a projectes gestats a LEINN o creant des de zero noves empreses, amb altres LEINNers i/o amb socis externs. Els que escullen integrar-se a empreses alienes ho fan dins de contextos molt diversos, des de Pymes fins a grups de l’IBEX 35.

A ON S’ESTUDIA?

Els basecamps del laboratori d’aprenentatge TEAMLABS formen part de la xarxa d’emprenedoria “Mondragon Team Academy (MTA World)” de la Universitat de Mondragón, i és on pots començar la teva aventura LEINN.

Al Basecamp de Barcelona (Pallars 73) està ubicat a Poblenou, el districte d’innovació i la creativitat, que acull el 22@, a on s’han instal·lat les principals empreses de tecnologia.

Una de les principals característiques de la Universitat de Mondragon, és la nostra estreta i permanent relació amb el món laboral, el que ens permet perfilar la nostra oferta educativa adaptant-la a les necessitats de les empreses i organitzacions.

Si et gradues en Lideratge Emprenedor i Innovació de la Universitat de Mondragon, estaràs capacitat per a liderar de forma eficient la creació de noves empreses i grups autogestionats. Estaràs preparat per a treballar en un món globalitzat i multilingüe, contribuint així a la societat del coneixement on la clau de la competitivitat és la innovació.

VIATGES D’APRENENTATGE

LEINN transcorre a 8 labs repartits per Europa, Amèrica i Àsia. Una formació sense fronteres a laboratoris diàfans i innovadors dissenyats pel treball en equip.

Per això part de la nostra metodologia d’aprenentatge es basa en viatges internacionals d’entre 3 i 16 setmanes a països com Estats Units, Finlàndia, Índia o Xina entre d’altres, enriquint cada curs del grau.

DESCARREGA EL PROGRAMA COMPLET

Deixa’ns el teu correu i no oblidis revisar la carpeta de correu brossa. Rebràs un enllaç de descàrrega.

*Si us plau, completa aquest camp.
*Si us plau, completa aquest camp.
Accepto la política de privacitat*
*Has d'acceptar la política de privacitat.
Gràcies pel teu missatge. Ha estat enviat.

METODOLOGIA D’APRENENTATGE

LEINN segueix la metodologia de Team Academy desenvolupada amb èxit a Finlàndia des de fa 25 anys pel centre d’excel·lència d’emprenedoria de la Universitat de Jyväskylä.

En l’actualitat, aquesta metodologia s’utilitza a més de 20 centres universitaris de tot el món i és un referent internacional a l’educació superior. Es basa en quatre pilars:

1
LEARNING BY DOING
Els equips de LEINN emprenen projectes reals, amb clients reals des del primer dia.
2
EMPRENEDORIA
L’equip de la companyia (una empresa real creada per un equip d’entre 12 i 20 joves) és el vehicle clau pel procés d’aprenentatge. Amb l’ajuda d’entrenadors i experts, permet als estudiants desenvolupar les habilitats i destreses necessàries per a l’emprenedoria innovadora a través de l’experiència pràctica.
3
VIATGES D’APRENENTATGE INTERNACIONALS
Durant el primer curs, cada estudiant passarà 6 setmanes a Finlàndia o a Berlin per aprendre sobre l’acadèmia d’equip. El segon curs, un mes a San Francisco o Nova York, els ajudarà a comprendre els entorns empresarials en el sector tecnològic de Silicon Valley. A tercer curs, 4 mesos d’immersió a Àsia: Xina i Índia. Mirar cap al seu futur.
4
LIDERATGE DEL PROPI PROCÉS D’APRENENTATGE
Cada estudiant liderarà el seu aprenentatge recolzat per un entrenador, però no guiat per ells. Desenvoluparan els seus interessos comprometent-se alhora amb uns objectius clars i mesurables.

JORNADA DE PORTES OBERTES

PREGUNTES FREQÜENTS

Image
Sense professors
Image
Grau oficial
Image
Requereix d’una prova d’admissió
Image
350 alumnes graduats
Image
Horaris flexibles

EL TEU FUTUR COMENÇA AQUÍ

*Si us plau, completa aquest camp.
*Si us plau, completa aquest camp.
*Si us plau, completa aquest camp.
*Si us plau, completa aquest camp.
*Has d'acceptar la política de privacitat.
Gràcies, el missatge s'ha enviat correctament. En breu ens posarem en contacte amb tu.
WhatsApp chat