QUÈ ÉS LEINN?

Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN) és l’únic grau universitari oficial i internacional sobre emprenedoria que existeix a Espanya i l’únic que ha implementat una de les metodologies més innovadores, provinent de Finlàndia.

Si et mou l'esperit emprenedor, construir projectes basats en el que t'apassiona i fer-los rendibles, LEINN és el grau que millor pot ajudar-te a assolir les teves fites.

En altres carreres relacionades amb el món de l'empresa, com ADE o Economia, només el 0,7% dels graduats munta una empresa, mentre que a LEINN aquests xifra s'eleva al 35%. Aquest èxit es deu a la seva revolucionària metodologia de Finlàndia amb la que des del primer dia emprendràs en equip i amb l'ajuda d'experts.

No hi ha professors sinó entrenadors i les aules es substitueixen pels entorns laborals actuals. LEINN és, a més a més, l’únic grau universitari amb un 97% d’inserció laboral a Espanya.

PER A QUI?

Per a joves a partir de 17 anys amb actitud proactiva i ganes de desenvolupar projectes que els permetin treure el màxim partit a una experiència universitaria intensa, exigent i radicalment diferent, disposats a obrir-se al món i canviar-lo, a liderar i a liderar-se.

SORTIDES PROFESSIONALS?

Dels més de 300 graduats, el 97% està treballant actualment. El 35% a les seves pròpies start-ups i el 62% restant incorporant-se a corporacions que veuen valor en el seu perfil professional. El 71% dels graduats que s’incorporen a corporacions treballen en projectes lligats a la innovació; habitualment jugant un rol actiu en el desenvolupament de negoci i en la gestió de processos i projectes d’innovació.

Els que escullen la via emprenedora ho fan donant continuïtat a projectes gestats a LEINN o creant des de zero noves empreses, amb altres LEINNers i/o amb socis externs. Els que escullen integrar-se a empreses alienes ho fan dins de contextos molt diversos, des de Pymes fins a grups de l’IBEX 35.

A ON S’ESTUDIA?

Els basecamps del laboratori d’aprenentatge TEAMLABS formen part de la xarxa d’emprenedoria “Mondragon Team Academy (MTA World)” de la Universitat de Mondragón, i és on pots començar la teva aventura LEINN.

Al Basecamp de Barcelona (Pallars 73) està ubicat a Poblenou, el districte d’innovació i la creativitat, que acull el 22@, a on s’han instal·lat les principals empreses de tecnologia.

Una de les principals característiques de la Universitat de Mondragon, és la nostra estreta i permanent relació amb el món laboral, el que ens permet perfilar la nostra oferta educativa adaptant-la a les necessitats de les empreses i organitzacions.

Si et gradues en Lideratge Emprenedor i Innovació de la Universitat de Mondragon, estaràs capacitat per a liderar de forma eficient la creació de noves empreses i grups autogestionats. Estaràs preparat per a treballar en un món globalitzat i multilingüe, contribuint així a la societat del coneixement on la clau de la competitivitat és la innovació.

VIATGES D’APRENENTATGE

LEINN transcorre a 8 labs repartits per Europa, Amèrica i Àsia. Una formació sense fronteres a laboratoris diàfans i innovadors dissenyats pel treball en equip.

Per això part de la nostra metodologia d’aprenentatge es basa en viatges internacionals d’entre 3 i 16 setmanes a països com Estats Units, Finlàndia, Índia o Xina entre d’altres, enriquint cada curs del grau.

DESCARREGA EL PROGRAMA COMPLET

Deixa’ns el teu correu i no oblidis revisar la carpeta de correu brossa. Rebràs un enllaç de descàrrega.

*Si us plau, completa aquest camp.
*Si us plau, completa aquest camp.
Accepto la política de privacitat*
*Has d'acceptar la política de privacitat.
Gràcies pel teu missatge. Ha estat enviat.

METODOLOGIA D’APRENENTATGE

LEINN segueix la metodologia de Team Academy desenvolupada amb èxit a Finlàndia des de fa 25 anys pel centre d’excel·lència d’emprenedoria de la Universitat de Jyväskylä.

En l’actualitat, aquesta metodologia s’utilitza a més de 20 centres universitaris de tot el món i és un referent internacional a l’educació superior. Es basa en quatre pilars:

1
LEARNING BY DOING
Els equips de LEINN emprenen projectes reals, amb clients reals des del primer dia.
2
EMPRENEDORIA
L’equip de la companyia (una empresa real creada per un equip d’entre 12 i 20 joves) és el vehicle clau pel procés d’aprenentatge. Amb l’ajuda d’entrenadors i experts, permet als estudiants desenvolupar les habilitats i destreses necessàries per a l’emprenedoria innovadora a través de l’experiència pràctica.
3
VIATGES D’APRENENTATGE INTERNACIONALS
Durant el primer curs, cada estudiant passarà 6 setmanes a Finlàndia o a Berlin per aprendre sobre l’acadèmia d’equip. El segon curs, un mes a San Francisco o Nova York, els ajudarà a comprendre els entorns empresarials en el sector tecnològic de Silicon Valley. A tercer curs, 4 mesos d’immersió a Àsia: Xina i Índia. Mirar cap al seu futur.
4
LIDERATGE DEL PROPI PROCÉS D’APRENENTATGE
Cada estudiant liderarà el seu aprenentatge recolzat per un entrenador, però no guiat per ells. Desenvoluparan els seus interessos comprometent-se alhora amb uns objectius clars i mesurables.

JORNADA DE PORTES OBERTES

Consulta el nostre pròxim esdeveniment.

PREGUNTES FREQÜENTS

Image
Sense professors
Image
Grau oficial
Image
Requereix d’una prova d’admissió
Image
350 alumnes graduats
Image
Horaris flexibles

EL TEU FUTUR COMENÇA AQUÍ

*Si us plau, completa aquest camp.
*Si us plau, completa aquest camp.
*Si us plau, completa aquest camp.
*Si us plau, completa aquest camp.
*Has d'acceptar la política de privacitat.
Gràcies, el missatge s'ha enviat correctament. En breu ens posarem en contacte amb tu.